Friday, 18 February 2011

Ikan Buntal Masak Lemak Cili Padi

I've been suffering from the first degree of ultimate ulcer pain {is there such word?} at the tip of my tongue since .. a week ago? T_T First time ni ulcer terletak elok di situ & it's so painful that it has limited my banyak cakapness. Tak pun kalau cakap, kena control patah perkataan yang keluar. Contohnya daripada 1000 patah perkataan satu hari, berkurang jadi 500 

Bila sakit ni, baru teringat besarnya nikmat makan masa dalam keadaan sihat walfiat. Tiba-tiba rindu nak makan makanan yang cry me a river pedasnya. Tsk!

Btw, ni gambar dinner bersama family di Kota Bharu {cara cakap macam ada lebih dari 1 family :P} di Restoran Sapuroh, in front of Wisma Persekutuan, Kota Bharu masa semester break hari tu. It was in conjunction with my birthday makan-makan & meraikan pemergian anak bongsu yang bakal pulang ke sekolah pada keesokang paginya

Abah penat sangat kot dengar Ma cakap-cakap sampai terpejam mata? Hehe!


Sotong celup tepung & daging masak merah

Tomyam campur

Kailan ikan masin

Belut goreng {for the bro-in-law} 
I haven't had the guts to try it yet @.@

Kerabu mangga

Ikan buntal masak lemak cili padi? Hahah
Alright, it's not funny

4 comments:

Ummu said...

mak kamu comel gila!!!1
eh tlgla jgn upload pic makanan. lapar lerr....

yanaSham said...

gile ar, kerabu mangga.......

















da telan air liur ni.camne......aihhh

ihsan_huhu said...

tuh la byk mengumpat ag.

soleil_m said...

@ummu
mak saya says 'yeke mokcik comel lagi?'

hahah! opkos dialog di atas rekaan semata2 :P


@yana
yana mmg hardcore fan kerabu mangga <3


@ihsan
ceh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...