Friday, 1 July 2011

Wisdom Teeth O My Wisdom Teeth!

Assalamualaikum & selamat hari Jumaat, people!

How are you today? Mine isn't that good as I'm currently suffering from a first degree of toothache {from my wisdom teeth} since yesterday. It's so painful, saya rasa muka saya macam besar sebelah, leher bengkak & telan nasik or air pun sakit. Saya rasa the pain comes from the cheek biting. Sorry, I don't talk biological/medical language so what's the right medical term for this eh? 

It's unexplained pain but I really hope none of below happened to my wisdom teeth T_T



I had my first wisdom teeth in 2008 & they never stop growing ever since. I remember the pain I had to endure that I had to skip my classes for almost a week & couldn't eat anything for a few days. Ada la juga kadang-kadang termenangis. Huhu! I shall thank my ex-roommate, Anis for always tapau-ing sup with nasi for me masa tu. Thank you very much Bonda! :')

Anyone yang pernah suffer this kind of pain tahu la betapa sakitnya. Nak cakap pun tiada mood sekarang  

Dari segi positifnya, semoga kesakitan yang di hadapi sekarang mampu menghapuskan dosa-dosa saya yang lalu. Amin..  

3 comments:

{she-who-must-not-be-named} said...

homaigod tumbuh wisdom teeth memang menyeksakan.mine sudah tumbuh semua dgn jayanya.ohh sakit sengoti.get well soon sue :)

fadzioriq said...

oh my one yang horizontal tuh~still ade lagi nih~hoho, bile mkn dating susah sbb gap dia agak besar so dia lekat byk gak~huhu

soleil_m said...

@ejatie
wah! dh berjaya tumbuh kesemua 4 ke? hok sy ni berehi la delay. it's been 3 years already & they haven't been fully besar yet. sobs! :'(

@mior
biar betul yg horizontal tu! yg tu plg horror kot? lps tu ko biar je? tp klu x skt, ok je kot? yg plg annoying yg gap tu la kan? mkn daging or ayam msti ade je peninggalan di situ. lol!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...